Ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntija Virpi Vuori. Kun tarvitsette ympäristö- ja vastuullisuusalan asiantuntemusta, minulla on sitä tarjota juuri teidän tarvitsemaksenne ajaksi.

Yritys ja yrittäjä

Ympäristövastuu Virpi Vuori on yritys, jonka perustin vuoden 2020 alussa tunnistaessani, että mm. pk-yrityksillä ja julkisilla organisaatioilla on jatkuvasti kasvava tarve ympäristö- ja vastuullisuusalan asiantuntemukselle, mutta asiantuntijaa ei usein tarvita paikalla koko ajan ja täyspäiväisesti. Tuota asiantuntemusta minulla on ja yrittäjänä voin sitä tarjota, juuri asiakkaan tarvitsemaksi ajaksi.

Olen tehnyt töitä eri organisaatioiden ympäristövastuisiin liittyen reilut kaksikymmentä vuotta. Lastulevytehtaasta siirryin kiviainestoiminnan kautta Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja tutkimuslaitoksen kautta yhdeksäksi vuodeksi sairaalamaailmaan. Toimialat ovat vaihtuneet, mutta vieläkään en voisi kuvitella mikä muu voisi olla yhtä mielenkiintoista ja merkityksellistä kuin tehdä työtä puhtaamman elinympäristön ja vastuullisemmin toimivan maailman hyväksi!

Ihmiset ja heidän oman alansa asiantuntemus on aina omassa työssäni ratkaisun avain. On hienoa kerta toisensa jälkeen istua alas uuden porukan kanssa, tutustua kunkin asiantuntemukseen, työhön, tiloihin ja johtamisen prosesseihin. Kuuntelemalla ja ymmärtämällä uutta toimintaympäristöä, löydämme yhdessä ne vastuullisuustyön edistämisen keinot, joilla uudet toimintamallit loksahtavat luontevimmin kunkin organisaation arkeen ja joilla saavutetaan asetetut vastuullisuustavoitteet.

Minusta on sanottu, että vien asioita eteenpäin määrätietoisesti ja positiivisesti. Lähdetäänkö seuraavaksi kohti teidän vastuullisuustavoitteitanne?

Virpi Vuori
ympäristöasiantuntija, yrittäjä

Puhelin 040 159 3835
Sähköposti: virpi.vuori@ymparistovastuu.fi